http://www.facebook.com/pages/null/434601873268738?sk=app_197506877041602&app_data=18707
Pieczarki, oliwki, fetę kroimy na mniejsze kawałki, dodajemy do mięsa mielonego, wsypujemy przyprawę do kuchni meksykańskiej, dodajemy groszek, kukurydzę i rozdrobniony czosnek. Mieszamy
Przecier pomidorowy mieszamy z keczupem dodajemy, możemy dodatkowo dodać groszek i kukurydzę.
Rurki nadziewamy farszem. I pieczemy około 30- 40 min. w tem. 160st
Składniki:
16 rurek makaronu Cannelloni
400 gram miesa mielonego
2 plastry sera feta
10 oliwek
2 łyżki groszku i kukurydzy
przyprawa do kuchni meksykańskiej
500ml. przecieru pomidorowego
3 ząbki czosnku
2 pieczarki
1 łyzka pikantnego keczupu
Pieczarki, oliwki, fetę kroimy na mniejsze kawałki, dodajemy do mięsa mielonego, wsypujemy przyprawę do kuchni meksykańskiej, dodajemy groszek, kukurydzę i rozdrobniony czosnek. Mieszamy
Przecier pomidorowy mieszamy z keczupem dodajemy, możemy dodatkowo dodać groszek i kukurydzę.
Rurki nadziewamy farszem. I pieczemy około 30- 40 min. w tem. 160st
Pyszne;)
OdpowiedzUsuńświetny pomysł na cannelloni:)
OdpowiedzUsuń