niedziela, 9 lutego 2014

Pasta z czerwonej fasoli z pestkami słonecznika



Szybki dodatek do kanapek.... Ja kocham wszelkiego rodzaju warzywne pasty kanapkowe...

Składniki:

1 puszka czerwonej fasoli czerwonej
3 wafle ryżowe bezglutenowe
garść ziaren słonecznika
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżeczka ostrej papryki
1 łyżeczka pieprzu ziarnistego
szczypta soli
ząbek czosnku


Wszystkie składniki miksujemy razem do uzyskania jednolitej masy...Blender troszkę się będzie męczył, ale mój udźwignął ciężar ;)






Śniadanie mistrzów Warzywa Strączkowe - edycja zimowa 2014

3 komentarze :

  1. Muszę wypróbować twój przepis wygląda bardzo apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo ciekawy przepis, muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję że poświeciłeś chwile czasu by dobrnąć do końca postu ;) Jeśli Ci się podobało to pozostaw po sobie jakiś ślad....A odwiedzę Cię i ja ;*

© Na Końcu Języka , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena