czwartek, 30 stycznia 2014

Ryba po grecku...

Kocham, kocham i jeszcze raz kocham taka postać rybki...

Składniki:

3 duże filety u mnie panga
5 marchewek
2 łyżki przyprawy do ryb
1 łyżka pieprzu ziarnistego
500 gram przecieru pomidorowego


Rybę płuczemy, kroimy w paseczki około 2 cm, mieszamy w przyprawach...podsmażamy...

Marchewkę ścieramy na tartce o grubych oczkach dodajemy przecier, sól i pieprz...I dusimy około 10 min. az marchewka będzie miękka...dodajemy rybkę i gotowe...15 min. i śniadanko do pracy gotowe..


Smacznego!!!



2 komentarze :

  1. bardzo lubię to danie:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wigilia... tylko wtedy u mnie się pojawia :D

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję że poświeciłeś chwile czasu by dobrnąć do końca postu ;) Jeśli Ci się podobało to pozostaw po sobie jakiś ślad....A odwiedzę Cię i ja ;*

© Na Końcu Języka , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena